Mesec zdravih dlesni 2022

19. Slovenski mesec zdravih dlesni (15.10. – 15.11. 2022)
se je pri nas že začel.

Praktična darila za vse, ki se boste od 1.9. 2022 do 15.11. 2022

– naročili na čiščenje zobnih oblog
– nam prinesli profesionalno očistit zobno protezo

Naj se jesen začne blešče!

Naročanje : 031 324 551 ali info@dulardent.si

 

 

Temelj  ustnega zdravja  je dobra ustna higiena kjer se je  , poleg rednega in pravilnega čiščenja doma, potrebno vsaj enkrat letno naročiti na profesionalno čiščenje. Pa naj bo to čiščenje vaših zob ali fiksnih protetičnih nadomestkov (prevleke, mostički) , pa seveda tudi čiščenje vseh vrst snemnih nadomestkov (delne in totalne proteze). V naši ambulanti si prizadevamo, da bi paciente motivirali, za čim boljšo in redno ustno higieno. S tem namenom poleg zobozdravnice za zdravje vaših zob in obzobnih tkiv skrbi ustna higieničarka,  katere poslanstvo je povezano predvsem z odkrivanjem začetnih in napredovanih oblik parodontalne bolezni,  prikazom in praktičnim podukom o ustrezni ustni higieni ter seveda samo čiščenje zobnih oblog in obzobnih žepov (čiščenje bakterijskega biofilma z ultrazvočnim sistemom ter ročno in strojno odstranjevanje   trdih zobnih  oblog tako nad kot  pod nivojem dlesni).Redno in temeljito čiščenje tako doma kot v ordinaciji pripomoreta k  dobremu ustnemu zdravju ter daljši trajnostni  dobi zalivk in protetičnih konstrukcij.

 

Letos bo že 19. vseslovenska akcija ozaveščanja, prepoznavanja in preprečevanja vnetja dlesni potekala med 15.oktobrom in 15.novembrom 2022.

V naši ambulanti smo zato paciente že začeli   dodatno motivirati, da bi dobro čistili svojo ustno votlino tudi doma. V ta namen smo pripravili kopico praktičnih daril  za vse, ki se boste v času od 1.9.2022 do 15.11.2022 naročili na bodisi na čiščenje zobnih oblog  bodisi nam boste prinesli profesionalno očistit zobne proteze.

Naročanje je možno preko telefona na
telefonski številki 031 324 551 ali info@dulardent.si.

Veselimo se vašega obiska!

zobni-kamen-darila