Čistilna akcija 2022

STE SE LETOS ŽE NAROČILI NA ČIŠČENJE ZOBNEGA KAMNA?

Temelj  ustnega zdravja  je dobra ustna higiena kjer se je  , poleg rednega in pravilnega čiščenja doma, potrebno vsaj enkrat letno naročiti na profesionalno čiščenje. Pa naj bo to čiščenje vaših zob ali fiksnih protetičnih nadomestkov (prevleke, mostički) , pa seveda tudi čiščenje vseh vrst snemnih nadomestkov (delne in totalne proteze). V naši ambulanti si prizadevamo, da bi paciente motivirali, za čim boljšo in redno ustno higieno. S tem namenom poleg zobozdravnice za zdravje vaših zob in obzobnih tkiv skrbi ustna higieničarka,  katere poslanstvo je povezano predvsem z odkrivanjem začetnih in napredovanih oblik parodontalne bolezni,  prikazom in praktičnim podukom o ustrezni ustni higieni ter seveda samo čiščenje zobnih oblog in obzobnih žepov (čiščenje bakterijskega biofilma z ultrazvočnim sistemom ter ročno in strojno odstranjevanje   trdih zobnih  oblog tako nad kot  pod nivojem dlesni).

Redno in temeljito čiščenje tako doma kot v ordinaciji pripomoreta k  dobremu ustnemu zdravju ter daljši trajnostni  dobi zalivk in protetičnih konstrukcij. 20marca je bil svetovni dan ustnega zdravja, ki ga obeležujemo na pobudo Mednarodnega združenja zobozdravnikov – z namenom, da bi dosegli optimalno ustno zdravje za vse.

V naši ambulanti smo v ta namen pripravili SPOMLADANSKO ČISTILNO AKCIJO s katero želimo paciente dodatno motivirati, da bi dobro čistili svojo ustno votlino tudi doma. V ta namen smo pripravili kopico praktičnih daril  za vse, ki se boste v času pomladi (20.3. 2022 do 21.6.2022) naročili na bodisi na čiščenje zobnih oblog  bodisi nam boste prinesli profesionalno očistit zobne proteze.

Naj se poletje začne blešče!

Naročanje je možno preko telefona na telefonski številki
031 324 551 ali info@dulardent.si.

Veselimo se vašega obiska!

zobni-kamen-darila